HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2009.08.17. 11:44 Pippi

"Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták..."

-Idézem a KFT - Elizabet című számából. Csak mert épp ezt hallgatom és tegnap reggel is ez fogadott a kapitányságon. Jogos lenne a feltételezés, hogy esetleg valamely része rám vonatkozott, de nincs ilyen szerencsém, mert a sok bók ellenére többnyire úgy érzem, hogy rám egy "...és hogyha nem is szépek, de nem is okosak..."-sor vonatkozna... Hehehe.Épp kávézok, mert most keltem, kb. egy órája. Ma igazán pihenős napot tartok, közben meg hallgatom, hogy a levegő állandó zúgásban van -köszönhetően a gyakorlatozó pilótáknak. Közeledik ugyanis a mi fantasztikus -és talán egyetlen VIDÁM nemzeti ünnepünk-, augusztus 20. Persze én aznap is szolgálatban leszek, de ez nem tántorít el az esti bulizástól! Na, történelmi pillanat következett be pár perce: megtaláltam a deviantArt értelmét! (Egyébként majdnem 42...nyehehe) Ez most hirtelen feldobott. Ugyanis. Most akkor megosztom Veletek a véleményem: az említett "művészcsoportosulásnak" a steampunk-témájú alkotások az értelme. Számomra. Mert onnan kb. csak ezzel tudok azonosulni. Jólvan, lehet most beszólni, hogy miiiiii, hiszen mennyi fúha... oké, értemén, de hajdanán volt vele pár rossz tapasztalatom. Pedig akkoriban még nem volt ennyi szenny ott sem (igen, kevés háztartás rendelkezett net-hozzáféréssel). Azért merem mondani, hogy régóta ismerem az oldalt, mert konkrétan az első évében már találkoztam vele (1998 óta vagyok internethasználó!), akkor, 2000-ben alig néhány tagja volt, 90%-ban amerikaiak. Na mindegy, csak jelezni kívántam, hogy nem csak úgy messziről köpködök, hanem van némi "jogalapom". Mindemellett újfent jelezném, hogy igen, gyakran látogatok oda, főleg Olin alkotásai miatt és amiatt az igen ritka kivételt képező kb. 10 "alkotó" miatt. Tehát van, ami tetszik. Node egy tonna korpa közé általában keveredik pár szem búza... Csak a fene sem ér rá kivakerászni közüle... Na, majd még jelentkezem, most feltett szándékom, hogy keressek magamnak publikálási lehetőséget. Erről majd bővebben.

Pippi

3 komment

Címkék: budapest kritika internet emberek


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr581314673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bleed · http://csakos.blogol.hu/ 2009.08.21. 12:14:01

Jövő hét keddjén, vagy szerdáján hétköznap is fogok itt garázdálkodni, hehe. Te túl sok önbizalommal rendelkezel, nem kifejezetten vagy megelégedve magaddal. Vegyél példát rólam: nincs az az Isten, hogy én valakivel cseréljek

zsebnyusz 2009.08.21. 17:47:09

1. hülyevagy lyányom
2. na, örülök, drága barátaim egyre másra látnak értelmet a dviantartban. :D Nem mondom én, hogy isten áldása a cucc, de mint látod, tud kellemes perceket szerezni. :) Ha meg alkotó vagy (tehát nézel engem is? Ó te drága ;__; ), nagyon boldogító, ha vannak fanjaid! :)

Pippi 2009.08.22. 10:26:53

@zsebnyusz: persze, hogy nézegetlek:D Jóhogy... hiszen mondtam már, nyomon követlek XD

@Bleed: én Rólad ugyan példát nem veszek...:P Azok után, amilyen a szülinapomkor voltál -.-
->duzzog
süti beállítások módosítása