HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2009.09.11. 19:25 Pippi

Na!

- mert mostan indulatból írok! Méghozzá lelkesedés-féle indulatból. Hihetetlen, milyen jól alakulnak a dolgok újabban. Épp körmöztem, meg tolok egy kávét, mert remélhetőleg újabb hosszú estém lesz. Azért újabb, mert már a tegnapi is meghaladta a limitet. Hajnali 4-kor kerültem ágyba, pedig közel voltunk bulizni: egy baromi hangulatos, kicsit drága kerthelyiségben. Az egészben a legszebb az volt, hogy az ott bulizók 99%-a bölcsész, a bölcsészek 80%-a pedig gólya volt. (Statisztika ezzel letudva.) Piszok sokan voltunk, de ez volt benne a hangulatos, az a 3-400 (!!!) ember szerintem jól megtöltötte az amúgy tágasnak tűnő teret. Most épp Dexterrel msn-ezek, aki egy busz lépcsőjén foglal helyet, velem ellentétben -aki egy kényelmes karosszékben lógatja a frissen-festett-körmű tappancsát (ejgen, most ilyen picsulós nap van). Tegnap tehát jól kírúgtuk egymást a hámból, táncoltunk, beszélgettünk meg bölcsész-módra trógerkodtunk. Rengeteg új ismerőssel bővültem, meg sok régivel újra összefutottam -tehát vigyorgós volt az este. Ma reggel jött egy sms, hogy megkaptam a fizetésem, ami alapból feldobott, de az összeg nem stimmelt, s ez méginkább feldobott: egy tízessel többre becsülték a jelenlétem...! Ó, hát azért ez sem mindennapi a mai világban.

Amíg még el nem felejtem: e'kezdődött az oskola, hej. Újra azok a szürkének nem mondható, de azért fárasztó hétköznapok, meg a pajtik. Őket is öröm újra látni. Arról nem is beszélve, hogy vééégre megünnepeltük, hogy Ed elérte a bűvös huszast, úgyhogy megajándékoztuk az idő mérésére alkalmatlannak bizonyuló, de igen dekoratív zsebórával, amire grevíroztattunk pár sort. Meg a lekvárt is megkapta végre. Aztán majd az Országos Mentőszolgálat jelenti, ha nem volt jó.... Tehát a nagyszerű Négyesfogat ismét összeröffent párszor, egyeztettük az órarendünket, etc.

Jajjjj, most mennem kell, most jutott eszembe, hogy mindjárt elkések, pedig na! Folyt. köv.

Pippi

Szólj hozzá!

Címkék: buli suli éjszaka öröm


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr871375764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása