HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2009.04.27. 23:21 Pippi

"Duschen ist Krieg..."

Férfiak és Nők eltérő tisztálkodási szokásairól -egy tanulságos videó. Mint már említettem, imádok pancsolni, legyen az egy forró zuhany, vagy egy hűs tó (nyáron, ugyebár...). A természetes vizeket jobban kedvelem, mint a mesterséges "viziparkokat", de mit volt mit tenni, nem fért el a terasz előtt a kerti tó, így maradt a zuhany... De be kell vallanom, a vízágyú az igazi fétisem, a palackozott ásványvíz csak amolyan könnyed orális élvezet.
Boszi épp megtisztul, hallom a víz zúgását, mer' az itt pesten nem csobog, hanem zúg, vaze'! Meg klóros és csökkenhet az ember komfortérzete tőle, muhaha.
Na végülis most ennyi, meguntam írni (gyors volt, mi?), majd legközelebb. Most épp más ügyben öntök tiszta vizet a pohárba...

Pippi
 

1 komment

Címkék: internet humor emberek nyomorom


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr341090548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása