HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2009.04.26. 21:44 Pippi

Kiakaszkodósdi

Olinnal meglátogattuk Bleed-et, aki immárn vígan rodeózik az OORI (Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet, amit félreolvastam Reinkarnációsnak...) folyosóin türkizkék gyógyászati segédeszközével. Megint építkeztünk. Ő épített minket. Lefelé. Mindenesetre ez újult lendületet adott, hogy blogoljak. Ez a mostani egy roppant informatív bejegyzés lesz... Na. Találtam a Zinterneten pár válogatott baromságot -ami állítólag tényeken alapszik...-, s szerintem igenis kommentálásra szorul.... Csak semmi komolyság.

--> 1800 előtt nem készült külön cipő a jobb és bal lábra - De arról nem szól a feljegyzés, hogy volt-e az embereknek jobb, vagy bal lába... cöcc-cöcc...
--> Egy zsiráf képes a több, mint 1 méteres nyelvével a fülét pucolni. - Szerintem ez kényszerűség... túl messze van a másik, legközelebbi zsiráf.
--> A nők kb. kétszer annyit pislognak, mint a férfiak.- Több szellőztetés kell a processzornak, különben lefulladna. Vagy a szempillaspirál lehet az oka? Vagy mondjuk a férfiak! -Há' nem nekik pillogatunk oly csábosan...???? Olin...????
--> Egy macskának 32 izom van mindegyik fülében.- ...és specialitása mindet egyszerre kiiktatni, mikor hívod. (Azért ez aranyos: mindegyik fülében...)
--> Kenyában a zenészeket egy ketrecbe zárják a színpadon, nehogy ellopják a hangszere-ket .- És a közönségnél van zoo-csemege!
--> A jojó eredetileg fegyver volt a Fülöp szigeteken.-Nem csodálom. Az én kezemben is képes a tömegpusztításra.
--> Napóleon félt a macskáktól. - Két neje volt...
--> A görög himnusz 158 versből áll. Egy görög sem tudja az összest.- És a magyar himnuszt sem! Háh... trehány banda.
--> Buzz Aldrin volt az első ember, akinek széklete volt a Holdon.- Ezt mindenesetre jó tudni. A NASA-nak meg van egy hangfelvétele, mi...?! "Hold? Sz*rok rá!".
--> -90 °C fok alatt megfagy a lehelet, és leesik a földre. - Tanulság: Oroszországban sokat lihegnek... (oké, tudom, h -90° ott sincs...)
--> Anglia összes hattyúja a királynő tulajdona.- Oké, de minek? Itt valami készül, érzem...! Sötét fellegek gyülekeznek...
--> A földimogyoró a dinamit egyik alapanyaga.- Alfred Nobelt mókusok nevelték fel -van ilyen.
--> Semmilyen papír, legyen az még olyan nagy vagy vékony, nem hajtható 7-nél több-ször félbe. - Próbáltam, valóban. Aztán félbevágtam.
--> A két legmagasabb IQ, amit átlagos teszt szerint mértek, nőké.- Egyrészt: mert a pasik többsége nem vesz részt ilyen "hülyeségeken", másrészt: Bleed nem ért rá...
--> A cápák nem betegednek meg rákban. - És a rákok sem cápában.
--> Egy 60 éves élet során egy férfinak összességében 5 éven keresztül van erekciója alvás közben. - De csak mert keveset alszanak...
--> A Pulp Fiction című filmben minden óra 4:20-at mutat. - Hát ez most teljesen összezavart.
--> Az utolsó mohikánul beszélő indián 1933-ban halt meg. - És kinek mondta tollba a végrendeletét???
--> Thomas Edison, a villanykörte feltalálója, félt a sötétben. - Én meg a világvégétől félek, kíváncsian várom, mit fogok feltalálni.
--> Los Angeles teljes neve: "El Pueblo de Nuestra Senora la Reina de los Angeles de Porciuncula", és a hosszának 3,63% -ára csökkenthető: L. A. - Ahol a kultúra és az "amcsi kultúra" összecsap.
--> Egy földrengés következtében 1811. december 16-án a Mississippi visszafelé folyt. - Megijedt szerencsétlen.
--> A leggyakoribb keresztnév a világon a Mohamed. - Kínaira gyanakodtam volna. Vagy: kínában is használatos.
--> A szú kétszer olyan gyorsan rágja át magát a fán, ha rockzenét hallgat. - Trú. A szú vájtfülű. (A Sue White fülű... heh...namindegy.)
--> A világ három leggazdagabb emberének összvagyona annyi, mint a világ 40 legszegényebb országáé együtt. - És az a három birtokolja is azt a negyvenet -még ha közvetetten is...
--> Az amerikai dolgozók munkaidőben annyi időt töltenek számítógépes játékokkal, hogy ez éves szinten 10 milliárd dollár kárt okoz. - Beigazolódni látszik a feltevésem, miszerint az "amcsik" alapvetően arra szakosodtak, hogy kárt tegyenek. 
--> Az angolok egyharmada naponta kevesebb, mint 5 órát alszik? - Ezen a ponton felhívnám Kedves Olvasóm figyelmét a fentebb említett, erekcióval kapcsolatos megaállapításra... Ennyit az angolokról.
--> És egyébként meg: 2X2=5. Mostmár biztos... Háh...
Köszönöm a kitartást.

Pippi
 

1 komment

Címkék: kritika internet humor


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr231088150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsebnyusz 2009.04.28. 10:29:47

Az első ilyen állítás óta a szúsra vártam. :D

A pislogás azért van, mert ha gyakrabban pislogsz, figyelsz pl. a beszélgetőpartneredre. Tehát fiúk, most kiderült hogy percenként hatvanszor gondoltok a szexre...
süti beállítások módosítása