HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2008.09.29. 20:02 Pippi

Szürkületkor sötétedett

 

Az alvás a fürdés mellett a másik olyan tevékenység, ami tulajdonképpen normális, mindenki csinálja nap mint nap és mégsem tudom megunni. Szeretek aludni, pláne, ha álmodok is. Olcsóbb, mint mozizni, meg hatásosabb is. Mellesleg nem szeretek egyedül aludni. Ezalatt azt kell érteni, hogy legyen velem egy légtérben (vagy adott esetben egy lakásban) minimum még egy személy, aki jobb esetben szuszog, mert az megnyugtat. Hát el lehet képzelni, micsoda lelki gyönyör volt a mozimaraton, ahol egy aulában kb. 200 személy töltötte együtt az éjszakát... Mondom: lelki gyönyör, mert nem kell semmi erotikus töltetűre gondolni. Jómagam Dexterrel és DeeDeevel töltöttem azt a szép össznépi alvós estét, merthogy a filmekre jópáran nem voltak kíváncsiak, illetve jópáran nem azért jöttek, hogy filmet nézzenek. (Hanem például hogy engem hergeljenek a zacskóikkal... Meghogy ne találjam meg a topánkámat... stb.!) Nah mindenesetre állati jó élmény volt, meg hátborzongató is. Utóbbit nem a Van Helsing okozta, inkább az, hogy kikapcsolták a fűtést... Lehet, hogy valaki így akart némi romantikus összebújást előidézni -megjegyzem:sikerült, különben a "Mozimaraton" nevezettű jeles eseménynek példátlan mennyiségű kiskorú áldozata lett volna... És amilyen pózokban ott feküdtek az emberek... ahhoz képest az origamit vasalóval játsszák! Tehát jóvolt, mert sokan aludtunk együtt. Se otthon, se itthon nem szeretek egyedül éjszakázni, nem azért mert félek a csúnyabácsiktól (úgysem kell nekik egy ilyen hisztis hülyegyerek), hanem mert csak. Ez legalább olyan jól megfontolt, sok éve bevett szokásom, mint hogy mindig páros mennyiségre állítom a hangszórókat -ha van rá lehetőségem... Najó, más kocsijában nem bizergélek bele, vagy de. Szerencsére egy kezemen meg tudom számolni, hányszor aludtam egyedül egy lakásban és szeretném, ha ez így is maradna. Carrie Bradshow /Sex and The City/ lehet, hogy tudja, milyen a jó szex, vagy nem fél megkérdezni, de többet alszik egyedül, mint én! Háh! Na mindegy, nem kötöm az orrára.

Nolám, elbazilikáztam a bejegyzés formáját és -mint ahogy az okos lány teszi- így hagytam. Micsoda csapás, teljesen összezavarom itt a csakrális tereket... Áramlik a csí, énmeg nem. Majd még lehet, hogy pötyögök később, most dolgom van: várok. Aztán főzőcskézek egy picit.

Pippi

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr13687913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dexter 2008.09.29. 21:03:47

Örülök, hogy ennyire tetszett az éjszaka, annak pedig mégjobban, hogy ezt mindenkivel meg is osztod. Sőt, ha ennyire teccett, idén is lesz hely a számodra a takaróförgetegben, és ujra átélhetsz mindent velünk!
süti beállítások módosítása