HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2008.09.29. 16:02 Pippi

Rekedtsarkú

Mi a különbség a csaj és a nő között? Hát úgy hiszem, nem az életkor és nem is külső megítélés. Sokkal inkább a mentalitás. A nő viselkedése, életszemlélete és egyáltalán: a lénye némileg eltér egy csaj viselt dolgaitól. Hm. Nagy fordulópont volt az életemben, mikor először használták rám a "nő" kifejezést. (Nem, nem a gyerekorvos utalása a függőlegesen mérhető centimétereimre...) Nemcsak meglepett szerénytelen személyem eme új megközelítése, inkább némi felelősséget akasztott a vállamra, mivel így rájöttem, hogy nem nagyon felelek meg a -bennem kialakult idealista- nő-fogalomnak... Hát ezvan, mindenki döntse el, hol a határ a kettő között. Megjegyzem, a fent említett eset jól esett. Hanem aztán nézzük a dolog sötét oldalát. Mármint nem a nőét,  hanem. Bleed múltkor (is) bölcsen megfogalmazott egy alapvető okosságot, hogy amelyik nőnek sok "udvarlója" van, az ősi mesterséget űz... Bezzeg amelyik hímnek van sok megudvarlottja...khm... Hát szerintem ez nem igazságtalanság, csak. Hozzátenném, hogy többnyire a hímek pártján állok az efféle női egyenjogúság és büszkeség témákban... Ennek részint az az oka, hogy a két nem képviselőit nem is lehet és nem is kell összehasonlítani... Tehát egyenlők sem lesznek. Jé, ez milyen egyszerű. Hát nem? Erre jön George Sand nadrágban... Erről nagyon hosszasan tudnék írni, de minek.

Holnap kezdődnek az Egyetemi Napok, amin természetesen részt veszek, mint mulatozó. Majd meglátjuk, mit hoznak ki ebből az egészből, ez esetben bizakodó vagyok, mivel a szervező egy közismerten kelekótya, ámde elismert intézmény. Tehát Pippi megy és jövedelmező beruházást csinál az egészből, egyrészt mert vesz jegyet, másrészt meg mert jó hangulatot teremt maga körül, mint mindig. Kevésbé egoista változatban: táncol és jólérzimagát.

Pippi

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr65687525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bleedingme · http://csakos.blogol.hu 2008.09.29. 16:40:10

"Erről nagyon hosszasan tudnék írni, de minek."

Mert annyi értelme lenne, mint az egész blognak...szóval nyugodtan.

(nyitva hagyom azt a kérdést, hogy ez most degradáló volt-e, avagy sem? De ha ezen gondolkozol, ne feledd ki vagyok :D )
süti beállítások módosítása