HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2009.04.14. 20:54 Pippi

Húzd még! (meg mégmeg!)

Kelj fel és járj, ha egyszer megszülettél... És ha már mész, hát akkor meg ne állj!"-mondja őszintén Friedrich "Rettegett" Iván. Hm és ha már húzásról van szó, röviden nyilatkoznék egy videóról, amit az imént találtam Hálóközben. A címe "The Victorian Guide to Woman" és a fűzőkkel kezdődik a tökéletesség. Hm csakhogy a mai csajszik nem feltétlenül ennek az ideálnak akarnak megfelelni. Ennek oka nem a fűzők szorossága (feketehajú félszemű emo kittyk ide gyűljetek...), sokkal inkább a férjekhez való hozzáállás. Figyizd a videót, aranyanyám. Ottan az áll, hogy tedd boldoggá azt a szerencsétlen manuszt, akinek el kell viselnie az arcod (amin a fűző okozta légszomj miatt folyton olyan arckifejezés ül, mintha trágyába szagolt/fejelt volna...). Ja és odasüss, ott egy bölcső is! Abban tudod mi van? Gyerek! Az tudodmilyen? Sír és éhes és koszos és kicsivel később rámol is... Na ezek azok a problémák, melyek bevállalásától a mai kiscicák java része mereven elhatárolódik és még büszke is erre. Itt utalnék Olin blogjának vonatkozó fejezetcímére, melyben cizelláltan kifejti, mi járna a mai Prinszessz-szindrómás petefészektulajdonosok. Na, de nem szándékozom magán jellegű sérelmeimet is felböfögni, elég ide az univerzum fájdalma is. Lényeg, hogy hordjatok fűzőt, csajok, minannyian. És húzzátok olyan szorosra, hogy a derékbőségetek az intelligenciátokkal legyen egyenlő. Ez kéremalásan: természetes kiválasztódás. Köszönjük.

Pippi

Utóirat: Egy Kis Reklám: ízlésbeli kérdéseket és a "kinek-mi" szemléletmódot félretéve ezennel ünnepélyesen kijelentem, Olin azon Nők egyike, akikre azt merem mondani: ideális feleségek. Riszpekt. A telefonszámát jólszituált, csinos úriembereknek szívesen megadom.

4 komment

Címkék: blog internet emberek


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr541065365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsebnyusz 2009.04.14. 22:14:11

Na hallod, te médium! Épp ma gondoltam arra, mikor ezt a kockáknak-való nyálcsorgatós hömpéjdzset (girlsgirlsgirls.freeblog.hu/) nézegettem, hogy na EZEK (mármint főleg a cicababa/modell/szimplánrobanc hölgyemények) mikor fognak nektek gyereket szülni, azt a sz*rból is kivakarni, mosni-vasalni pusztán szeretetből vagy kötelességtudatból...?

De attól félek ám, a mai férfiakat nem hatja már meg a családideál sem, még egy bizonyos életkor felett sem. És ez elszomorít, nagyon-nagyon. :(

Pippi 2009.04.14. 22:19:39

@zsebnyusz: kiegészítettem...:P :)

zsebnyusz 2009.04.15. 20:58:54

ZOMFGWTFBBQKTHXBYE! :D

IMÁDLAK. :D

Pippi 2009.04.16. 01:08:47

@zsebnyusz: illendő volna nekem erre hieroglifákkal reagálnom... jajfujj:D Teee koczkaaa:D De azért én is "luwollak" :P
süti beállítások módosítása