HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2008.09.28. 23:08 Pippi

Cinika

Merthogy adózni illik a szavak embereinek, mint alant már említettem. Jó szokásomnál fogva megemlítek egy olyan ... tehát Bledd jön. Akinek csak azért nincs általam kiötlött neve, mert nem történt meg a kiegyezés... mármint nyilván közöttünk. De lényegtelen, mert csakazértse szakítok a szokásommal hogy nem Gézázom le a Gézát! Hanem ellátom valami speciális névvel. Namindegy, írok pár tulajdonságot és úgyis mindenki rájön, kiről van szó. Tehát szépen sorjában:

  1. egoizmus
  2. önimádat
  3. irónia
  4. cinika... (?!?!)
  5. humor
  6. egoizmus

Utóbbi nem szóismétlés és nem a véletlen műve... a bőség zavara. De nambaj, engem nehéz összezavarni. Hát Boszihoz hasonlóan kezdetben Róla sem volt valami pozitív a véleményem, tulajdonképpen az lett volna fura, ha igen. Merthogy Bleed szerintem pályát tévesztett. Nem bölcsész, inkább mérnök. Konkrtétabban leépítész... Úgy küld el a fenébe, hogy már várod, mikor érsz oda. Tehát első tapasztalataid elég kavarcsok, mert rühelled is, meg odébb is rúgnád... De aztán később, mikor megbékélsz éles elméjének ócska cinizmusával, már szimplán odébbrúgnád. De akik kevésbé verekedősek, azok jobbnak látják, ha inkább nevetnek, szívből. Mert azt sem nehéz. Aztán fennakadnak a szemeid, nem, nem megdöglesz, csak megint egy hülye poén Bleed szájából. Aztán megszokod és akkor már nem is viszket. Mellékhatásként olykor jelentkezhet kétoldali blogírás, olcsó poénok, amiken félórát nevet egy ideiglenes közönség. Összességében tehát van annyi negatív tulajdonsága, mint a tébécének és sok esély van rá, hogy ugyanannyian hozzá is jutnak... Az okosságaihoz mindenképp. Naja, most mit ellenkezzek...?

Pippi

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr34686445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bleedingme · http://csakos.blogol.hu 2008.09.29. 15:34:38

Nem Te láttál el speckó névvel, én mondtam, Te meg beleegyeztél. (igaz, ez volt a második ötletem, de nem változtat semmin). Jó pár tulajdonságomat nem írtad le, pl. az egoizmust még vagy ötször. Na mindegy.
Egyébként oké hogy van annyi negatívom mint a TBC-nek, de van egy nagy különbség; engem mindenki meg akar kapni..

Bleedingme · http://csakos.blogol.hu 2008.09.29. 15:39:13

JA, és kösz hogy úgy tettél most ebben a pillanatban, mintha okos lennél, még hozzám képest is.

(Nem fogom azt mondani, hogy igazad van, hiába gondolom azt. Tehát Te most nem tudod, hogy én azt gondolom, hogy igazam van)

Bleedingme · http://csakos.blogol.hu 2008.09.29. 15:40:25

mármint utolsó előtti szó kijavítva: "igazad"

fuck...3 komment egy írásra, mintha érdekelne mit írsz. Ez nem jó
süti beállítások módosítása