HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2008.09.25. 21:52 Pippi

Lábjegyz Ed

Ígéret szép szó, ha megtartják, mégszebb. Tehát én megtartom, mert néha szokásom. A néha itt szinte a gyakori rokonértelmű kifejezése. Szóval írok pár gondolatot Edről, részint azért, mert igényt tartott rá, részint meg mert fő az egyenjogúság: Boszi is kapott már pár sort. Meg mert hihetetlen. Tehát a pálmaleveles néger rabszolgák ideje lejárt, mert nemszeretem az egzotikus kaját. Ed állítólag nem ijed meg a konyhában! Merész. De nem csak ezért érdemelte ki megelőlegezett kegyeim. Hanem mert táncol is! Eh... viccet félretéve. Nem, úgy nemmegy. Tehát az egyetem ugyebár arra való, hogy ismerkedjünk, dorbézoljunk meg szívjuk a fogunkat. Vagy facér illetők esetében mások ... fogát. Hát a gólyatáborban megismerkedtem ezzel a monumentális alkotással, természetesen, mivel hímnemű egyedről van szó, meg kell említenem Egyetlen Jessym szíves közbenjárását, aki valahogy kivételes tehetséggel rendelkezik az imádnivaló kategóriába sorolandó emberkék felkutatásában. Nem mellesleg legalább 5 egyént tudnék név szerint említeni. Illetve a név-dolgot hagyjuk, mert még a végén belesülök. De egy biztos -nem, most nem az Unicum és nem is a rendőrbácsi-, hogy ezeket a kapcsolatteremtési kísérleteket sosem bánom, partner vagyok. Az efféle kincskeresések során néha valóban összeakadunk csilli-villi bizsukkal, amiket eladunk. Meg néha nembizsukkal is, azokat meg a markunkban tartjuk és nagyon vigyorgunk hozzá... Jessy néha helyettem ás kincsért, énmeg tartom a markom. Hát megint belehullott valami izé... Le kell róla kaparni a kőmaradékokat és már csillog is. Belürü'.

Pippi

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr6681954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása