HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2008.09.25. 22:14 Pippi

Dom Ború

Nem bírom szó nélkül hagyni, hogy a macska rúgja meg, amennyiben a macska tud rúgni... Még nem tapasztaltam effélét. No nem a macskára gondoltam, hanem a mai előadásra! Ezért már megérte 18évig harcolni a gravitáció ellen. Úgyis mondhatnám: szenzáció. Az első előadás, amiből kizárólag annyi maradt meg, hogy bizony léteznek az emberi fajon belül különböző.... lényeg a lényeg: ritkán találkozok igazán embertelen emberrel, de itt volt a ragyogó alkalom. Azért kívánkozott ez ki az ujjamból, mert. Fő az értelmiség! Mégpedig a saját levében. A mai nap ennek ékes bizonyítéka. Ez egy amolyan negatív emléktábla valamiről, ami jobban bosszant, mint a Counter Strike... Meghát valljuk be, kegyetlenebb is. Boszival ez volt napunk mélypontja. A bal szemünk szinte egyszerre rángott a visszafolytott állati ösztönöktől -és itt nem a szaporodásról, vagy az anyai odaadásról van szó. S hogy egy kiválló Tanáromat idézzem: "Mi lép ilyenkor fel, kisasszony...????? Frusztráció!" Ezzel zárom mai napom. Nem a frusztrációval, hanem eme blogbejegyzéssel.

Pippi

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr40681994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása