HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2008.09.22. 15:47 Pippi

Boszorlány

Épp a Rockefeller Skank dong kicsi füleimben, persze a refrént dúdolgatom, meg alig észrevehetően mozgásban vagyok. Mert: ez egy jó szám. Aztán most pittyent a mikró, hogy kész a teám. Ma meg újabb emléktáblát állítok, ezúttal Boszinak, akinek számtalan előnye van. Nemcsakhogy nevet a hülye poénjaimon, de érti is őket. Márpedig az én magasröptő, abszolút intellektuális szárnyalásaimat (továbbiakban: hülyeség) nem egyszerű dolog befogadni, értelmezni, majd reagálni a halottakra. Két ell, mert Boszi még nem volt a Bodies-on. Akkor majd a halottakra is reagálhat. Na visszatérve a Hölgy különleges képességeire, a BTK Harci Kártyákon Boszi túlhaladná kortársai pontszámát például: humorérzékben, erényben, bájban, bátorságban. Virtus, az van. Viszont alulmúlná a nagytöbbség támadóértékét. Imádom, amikor kikéri a véleményem olyasmiről, amiről éppúgy halvány lila gőzöm nincs, mint Neki. Milyen bölcs! Fogékony rám, meg énis Rá. Alapvetően ékes példája annak, mennyire negatívan tudok megítélni valakit első ránézésre. De nembaj, mert mindig jó érzés kellemesen csalódni. Boszi majdnem gömb, annyira sokoldalú. Végülis azt hiszem, szép jövő áll előttünk. Letisztult és kellemes a modora, pláne mikor jóelőre megkérdezi, hogy "ér böfögni?", amire én persze megadóan mosolygok. Hát így éldegélünk mi hétfőnként a harmadik, vagy adott esetben a negyedik sorban. Persze a fentebb említett kérdés olykor más munkanapon is felmerül. A hétvégéit meg nem követem nyomon. Mellesleg nagyon jó alakja van.

Mostmeg a Hucklebuck megy. Boszinak van az ismerőseim közül a legcsodásabb hajkoronája, irigylem is, de ez nem sokat segít a sajátomon. Úgyhogy rossz szokás van kialakulóban: unalmas előadásokon majd az Ő tincseit bazerálom. Másik rossz szokásom meg még a korábbi fogvatartó intézetből (tkp Gimnázium) maradt meg: önkívületi állapotomban ugyanis minden előzetes figyelmeztetés nélkül körkörösen kapirgálom az épp mellettem ülő szerencsétlen hátát. Állítólag kellemes érzés. Ezen tevékenység kiváltó oka lehet például egy -fent már említett- unalmas előadás. Na most várakozó álláspontba helyezem magam, felveszek valami kényelmes pozíciót és dolgozok, míg szóba nem elegyedik velem valaki onlájn. Mindjárt elfogy a teám. Ér böfögni...?

Pippi

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr89675956

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Highly recommended Resource site 2019.03.04. 19:44:17

Guminő, gumipasi, szexállat - Gumibaby

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása