HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2008.08.30. 15:01 Pippi

Életem első blogja, első blogbejegyzése és egyáltalán!

Fenét se érdekel, de van, mert eddig nem tudtam, hogy milyen. Mármint nyilván ez a blog-írás. Magamról majd később írok, egyelőre elég annyi, hogy.

Előre szeretném tisztázni, hogy bármilyen egyezés a valósággal, nem a véletlen műve.Aki magára ismer bármely bejegyzésben, az vagy egoista, vagy tényleg!

Tessék kérem nyugodtan beszólni, mert azt is szabad. Sőt. Vigyázz, cinikus, kötekedő és silány humorú nőnemű egyed vagyok, úgyhogy nyilván válaszolok a kritikákra. De legfontosabb a Papírkutya... Imádok értelmetlennek szánt mondatokat írni, hogy aztán csak annyi jusson eszedbe, idióta.

Most megyek hajatmosni, de még ma folytatom az idétlenkedést.

Csak hatékonyan!

 

Pippi.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr66641055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása