HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2009.08.16. 21:00 Pippi

Édes Négyes

Nos, most csak egy rövidke emlékeztetőt, hog ez bizony egy fantasztikus vasárnap volt! Három járőrrel "kampahogtunk" a városban, rengeteget cseverésztünk és még tolmácskodnom is kellett végre. Persze, angolul... Annyi baj legyen. Viszont holnap pihenés lesz, délelőtt kitakarítok, aztán ilyen Garnier-prodzsekt lesz soron: "törődj magaddal", tehát köröm-haj-bőrápolás, olvasás és rajzolás, mert már nagyon van mit. Persze Olinhoz képest inkább csak firkálgatok, de nem baj, örömet okoz. Ma kaptam egy nyalókát, meg egy keménykötésű jegyzettömböt a "kollégáktól". Hát nem édesek? Jaj nagyon a szívemhez nőttek, nehéz lesz majd amputálni Őket augusztus végén. xyxy.hu-n persze már bejelöltem mindannyiukat, nehogy elfelejtsem a nevüket. A napokban megint kaptam egy rakás bókot, a legkülönfélébb körítésekkel -mert azért valljuk be, nem mindennapi, ha egy nőnek az auráját dicsérik. Ma is jó sok érdekes esetünk volt, mindegyiknél feszülten figyeltem az információkra, hogy amikor visszakérdeznek, azonnal tudjak mindenre válaszolni. Fejből. Igen, buzgómócsing. De egyrészt élvezem, mikor csodálkoznak, másrészt ugye a memória... Amit még mindenképpen közzé szeretnék tenni, az egy egészen különleges eset. Régóta nem röhögtem ki ismeretlen személyt ennyire. Nem írok nevet (ez nem lenne titkos amúgy, mert hirdeti magát, de én nem fogom, háh!), de mindannyian hangosan, mutogatva kacagtunk egy nagy kertesház előtt, ugyanis megláttunk a kapun egy táblát, ezzel a felirattal (szó szerint idézem!!!):

"ANKH" Az Örök Élet Egyháza

Főmágus Háza

 

Nyitva tartás

 

Hétfő, szerda, csütörtök

Délelőtt: 08.00-12.00

Délután: 14.00-18.00

 

Kedd, péntek

Délelőtt: 09.00-12.00

Délután: 14.00-17.00

 

Munkaszüneti napokon előzetes bejelentés alapján

 

XY

Főmágus

Kiemeltem a számomra kritikus pontokat. Nem szívesen kommentálnám, mindenki adjon magának egy percet a gondolkodásra, meg egy negyed órát a röhögésre/szánalomra. És mindez egy kultúrált, új táblán, egy csinos, tehetős kertes társasház kapujánál. És ami még szíven ütött: egy idiótán eltorzított Ankh-szimbólumot biggyesztettek a tábla tetejére. Erről az elmegyógyintézeti esetről fotódokumentáció készült és tudom a címet is, akit esetleg érdekelnek a részletek, az forduljon hozzám bizalommal, röhögjünk együtt. Ha komoly szándékai vannak a Fősámánnal (jaj, megintröhögök...), akkor a Kedves Olvasó is kezeltesse magát (de ne a Fősámánnal...). Fáj a lelkemnek, milyen nagy az Isten állatkertje. Alacsony kerítés, kevés gondozó és génkezelt táp... De mégis: igen, a fene enné meg, ez az ürge csinálja jól. Mások hülyeségéből (akik önszántukból, örömtől repesve, vagy reménykedve keresik fel) olyan szépen megszedte magát, amit a mezei paraszt bizony megirigyel. Na mindegy. És csak hogy még piszkálódjak, mert most épp ilyenem van: láttam ma (IS!) egy roppant csinos hölgyet, kétmaroknyi ölebet "sétáltatva", mely esetben indokolt az idézőjel használata, hiszen a fent említett patkány-gizmó keverék a csaj karjából, dús kebleitől fuldokolva vinnyogott (ez az inger lehet, hogy ugatásnak indult az agy neuronjaiban). Oké, akkor a mai gondolkozda legfőbb kérdése:

Minek van az ilyen kutyának lába? Nem lenne sokkal gazdaságosabb eleve anélkül tenyészteni?

Bár ki tudja, lehet, hogy akkor is ugyanennyit fogyasztana (képzelem, egy ilyen kis dinamikus kulcstartó elvan napi fél verébszegycsonttal...).

Na jólvan, nincs több beszólnivalóm, szép álmokat.

Pippi

1 komment

Címkék: budapest kritika munka emberek nyár


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr761313601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsebnyusz 2009.08.21. 17:49:32

Erre a bejegyzésre, főleg a 2. részre csak egy dolgot tudok mondani:
LOL!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása