HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2009.05.10. 20:29 Pippi

Oda(men)ni!

Gala Nocturna 2009 -képek
Egy komolytalan életcélom. Egyszer szeretnék összedobni annyit, hogy itt megjelenjek. Ez volt a harmadik. Természetesen ezt is Viona szervezte, s ez is Antwerpenben került megrendezésre, oh yeah. Csak ámulok, bámulok, micsoda ruhaköltemények -már megint. Természetesen sok a borzalmas, ijesztő, undorító, szánalmas, erkölcstelen kinézetű ember... úgyhogy természetesen ott a helyem, hogy vizsgálódjak. A sokféleség gyönyörködtet. Ennek a hölgynek a ruhája... huh ez steampunk a javából! Meghát Viona-t is tudom irigyelni, mikor ilyen jólszituált, csinos úriemberekkel fotózgatják... Még mielőtt bárki azt hinné, ez egy szedett-vedett elmebeteg bagázs, tájékoztatásul közlöm, ezek válogatott deviánsok, a diliházak elitosztaga -és ez így  van jól, mert az egész rendezvény csupa báj és kellem -számomra. Ohh és igenis vannak szabályok... például az öltözködére... nem toppanhatsz ám be akármiben... Cöhh, mielőtt azt hinnéd, hogy a cuki Chanel tatyód, meg a Louis Vuitton topánkád elegendő ahhoz, hogy a biztonsági gorillák ne morogjanak meg, tévedsz. Minimum viktoriánus hacuka. Efféle apróságokról az esemény honlapján tájékozódhatsz. (Mint én, csak én nyáladzok is mellé...)
www.gala-nocturna.com

Pippi

U.i.: én sem használom ám többször a "természetesen"-t, mint Kertész Imre a Sorstalanságban...

Szólj hozzá!

Címkék: kritika internet buli


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr981113700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása