HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2009.02.21. 21:37 Pippi

Szóvirágzás

Egyszer volt, hol nem blog, úgy döntöttem, itt az ideje felülkerekedni -egyébként határtalan- egoizmusomon és megvillantani jótékonykodóbb énem is... Tehát idelinkelek néhány olyan okosságos oldalt, amiket rendszeresen látogatok. Kizárólag olyan blogok kerülnek ide, melyek tulaját személyesen ismerem, magyarán szólva: akiknek írásai, vagy személyük közel áll szívemhez. Natehát.

olin.blog.hu
Ez itten Olin szómenésének mellékhelysége. Viszonylag gyakran termel újabb és újabb észosztásokat. Öröm olvasni, szinte hallom és látom, ahogy beszél (utóbbi a feltartott mutatóujjas magyarázási szokására utal). A hangos felröhögés gyakori szimptóma.

nina00.blog.hu
Nina "Csavaros életének különböző elágazásai". Egyelőre kevés alkotás, de az íróra jellemző stílus. Figyelem, állatvédőknek aligha, aratnofóbiásoknak meg pláne nem ajánlom.... Hihi...

wiking.blogol.hu
Nyilván Ed sem maradhat ki, persze, hogy Ő is rendelkezik ilyen kis vacakkal. Szégyen-gyalázat, újabban hanyag. Pedig szókincse, az van. A közönség várva várakozik.

Van egy blog, aminek címét nem véletlen nem linkelem be. Szerzője (egy igencsak egyedi felfogású Hölgy) megkért, hogy ne keltsek ezzel tömeghisztériát... Ellenben muszáj megemlítenem, hogy bizony létezik olyan blog, amire nem érvényes hogy "amit a fül hall, a szem lát, az agy elhiszi" -ez egy ilyen miazmás kavarcs, élvezet olvasni. Nem mélyen filozofikus, hanem emberi, satnya, néhol igénytelen mégis hihetetlen hatásos. Mint a szerzője. Csak hogy tudd, Világ, hogy létezik ilyen....

clawabout.blog.hu
Ez meg egy Mókusfi gépelménye. Életbenturkálós-mesélős-szókincses, szerintem. Nem mindig értem, miről szól a vaker, de gugli a barátom, nosza ismeretbővítés.

csakos.blogol.hu/
Sajnos a tulaj épp nem kompatibilis a rendszerrel, de korábbi írásai zseniálisak. Kalap le. Aki vevő a cinizmusra, annak majd Bleed itten jól odamondja.

blackhand.blog.hu/
Oké, potom két bejegyzés, de BlackHand nem maradhat le a listáról, na.

Személyes ismeretségeim köréből ennyit tudtam előkapirgálni, majd még lehetőség szerint (tehát ha el nem felejtem...) bővítem a készletet. Addig jó olvasgatást!

Pippi

Szólj hozzá!

Címkék: blog barátok humor


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr28957289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása