HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2008.12.20. 23:06 Pippi

Szomorú szemeszter?!

Minden, amit nem hagytunk hátra, az vagy mellettünk van, vagy előttünk. Ősi bögyörőpiszkáni saolin mondás, legalább két perce. Hát mögöttem egy nagy adag túróscsuszát, hogy némi táj-"fun" is kerüljön bele. Vége valá az első félévnek, jelenleg vizsgaidőszaglászok, eddig egész emberien megállom a helyem, lány létemre meg hogyne! Lehet találgatni, miért vagyok még a szokásosnál is összeszedetlenebb, de inkább megmondom -pletykákat megelőzendő: forraltbor. Vörös, szőke, szépen sorban. A mai napot ezentúl pirosbetűvel szedem az írógépen, ugyanis ma (kétezernyóc december huszadik napján) délelőtt (déli tizenkét órát megelőzően) átadásra került az a bizonyos 32 négyzetméter, ami a víg jövőt jelenti a víg jövő elé néző egyetemista számára. Lakótársamul Boszit szemeltem ki, aki némi kényszer alatt azt vallotta, hogy "igen!". Így esett, hogy majd mi ketten lenyűgözzük a világot. Hogy mivel, az majd útközben -vagy a retorika vizsgán- kiderül. Hm. Hát a lakás az nyilván szép, elvégreis az enyém (mármint haszonélvezetileg). No, most hirtelen megfürdök! (folyt.köv.)

Pippi

1 komment

Címkék: budapest barátok otthon evészet


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr56834316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsebnyusz 2008.12.21. 12:41:08

Csak annyit mondanék:
Yaaaaaaaaaaaaay! \o/
süti beállítások módosítása