HTML

A Hitvány Papírkutya kalandjai a Vízzel

"Az őrület és a határán."

Napi okosság:

Címkék

alvás (3) barátok (32) betegség (5) bkv (9) blog (2) budapest (18) buli (14) család (7) desszert (3) egészségügy (1) egyiptomi (2) éjszaka (12) emberek (18) evészet (11) film (1) fogyás (1) fraktál (1) halottaknapja (1) hétvége (6) humor (11) internet (16) ismerősök (1) karácsony (5) kopt (2) kritika (11) munka (5) nyár (5) nyomorom (10) öröm (7) otthon (13) pályázat (2) suli (14) utazás (5) vevészet (2) vizsgaidőszak (3) zh (5) Címkefelhő

2008.08.30. 23:29 Pippi

Mutter, Der Mann Mit Dem Koks Ist Da

A legtöbb ember útravaló, nem életre... Néha érdemes bizonyítani, mostmeg jókedvem van, éppen ezért fogom a kedvenc pöttyös bögrémet és megtöltöm valami meleg és édes szarral. Zenehallgatás: Falco. La-la-la!

Úgy egy hete épp többszáz korombéli ökörrel ütöttem el a szabadidőmet. Élmény volt bőven, ezekből szemezgetnék, kizárólag azért, hogy próbára tegyem a memóriám...

Jó a tánc. Legjobb tömegesen, ez megvolt. Meg hát. Többszöris! Mindenki élvezte, aki csinálta, látszik, mikor igazi a lazulás: ha minden szarra hajlandó vagy mozogni. Attól igazán JÓ egy buli, ha nincsenek fenntartásaid. Jöttek is a mindenféle csatlakozni vágyók és Te meg mint egy nagy kosár, hagytad, hogy Beléd hulljanak az élmények. Felcsigázta az érzékeket a hang és a látvány is: valahogy mindig macerálja a szemem és a fülem a tömeg, a tánc és a jó zene. A jó zene meg mint mondtam, csak a hangulattól függ, ördögi kör. Nem nehéz belekerülni. Aztán nagy nehezen kivergődsz és bedobsz valami hűvöset, mikor arra eszmélsz, hogy két levegővétel között beállt a képbe egy személy, ekkor bizony komoly késztetést érzel, hogy megtudd, hogy hívják. S ekkor újabb futam kezdődik: bla-bla-bla, akár órákon át, aztán elfogy a kezedből a hideg. Táncolsz, nevetsz. Akikkel közelebbi kapcsolatba kerültem, ami akár több mondatot is jelenthet, egytől-egyig megérnének egy bejegyzést, de valószínűleg csak szemezgetek majd közülük, franc tudja.

Aztán néha kedvem támad ezeket az illetőket felkeresni, erre manapság ugyebár számos lehetőségem van, s itt nem az FBI nyilvántartására gondoltam. Az a gond, hogy bizonyos keresési feltételek nem adhatóak meg szabadon. Például én most kíváncsi lennék, hány magyar ember szeretne elmenni egy Gala Nocturna-ra. Pedig marhára érdekel... (Aki ezt olvassa és úgy érzi, stimmel a leírás, az írásban jelezze, ha nincs jobb dolga).

Mikor megkérdezel valakit, hogy "mi a hobbid", nem gondolhatod komolyan. Két lehetőség van. Akinek feltetted a kérdést, az vagy letudja az "olvasok, eszek, alszok" választékos témakifejtéssel, vagy rosszabb esetben ráébreszt, milyen kis gyér vagy: szerényen elmeséli, hogy néha kiállítást szervez, vagy ejtőernyőzik, esetleg szórakozás képpen a negyedik diplomamunkáját dobja össze... Ilyenkor odébbsunnyogsz, hogy átgondolhasd az eddigi életed, vagy ahogy én teszem: tátott szájjal szívod magadba az újdonságokat.

Akik unják az életüket, azokra nem vagyok kíváncsi, unatkozni egyedül is tudnak. Szeretem eszement, életrevaló emberekkel körülvenni magam, akik a mélyebb érzelmi kapcsolatok (állandóság, biztonságérzet, szeretet) ellenpontjaként a nyüzsgést, a változatosságot és a nyitottságot képviselik. Szeretem, ha jönnek-mennek.

Néha főzök. Az áldozatok száma nem ismert. Nem bírom a negatív kritikát -csak főzéskor. Jellemhibák tárháza nyílik meg előtted, ha kitartóan kopogtatsz nálam. De kopogtass csak.

Lusta vagyok, a sport témát hagyjuk. Az egyetlen -függőleges testhelyzetben végzendő-testmozgás, amit aktívan, órákon át szívesen űzök, az a tánc. Erről fentebb írtam, jah. Viszont itt kitérnék arra, hogy imádom, ha zenei linkekkel traktálnak. Új dolgokat megismerni -nincs is szebb feladat. Hm, talán van...

Zárás.

 

Pippi

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://pippi.blog.hu/api/trackback/id/tr67641757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wf 2008.08.31. 20:45:28

komment:
salak werb deruzhej mumus bassuj vagy paszuj
miért, mi legyen az első komment? vmi szar vélemény? inkább...

RinyaPiha 2008.12.26. 22:42:32

Én mennék gala nocturna-ra :)
Vagy lekéstem?

Pippi 2009.03.13. 10:37:48

@RinyaPiha: sosem késő;) minden évben megrendezésre kerül -legjobb tudomásom szerint:)
süti beállítások módosítása